Hovězí líčka na jalovci
Ingredience
hovězích líček | 500 g |
mrkve | 2 ks |
celeru | 1 ks |
kořenová petržel | 1 ks |
kuliček jalovce | 5 ks |
bobkový list | 2 ks |
kuliček celého pepře | 5 ks |
vody | 500 ml |
soli | 1 lžicka |
mletého pepře | 1 špetka |
oleje | 3 lžíce |
Postup přípravy
1 | Program FRY nastavte na 10 minut a ponechte nastavenou teplotou 170°C. Nalijte olej, na kterém zprudka opecte maso. Pridejte sul, trošku mletého pepre, zbývající korení a na kosticky pokrájenou zeleninu. Zalijte vodou a zapnete program SLOW STEW na 3 hodiny se zachováním prednastavené teploty 95°C. |
---|---|
2 | Podávejte s bramborovou kaší, bramborovými noky nebo bagetkou. |