Kefírová kombivarka
Ingredience
polohrubé mouky | 3 hrnek |
olej | 0,5 hrnek |
cukru | 2 hrnek |
kefíru | 2 hrnek |
kakaa | 1 lžíce |
jedlé sody | 1 lžíce |
Postup přípravy
1 | Všechny suroviny smíchejte v míse tak, aby nevznikly hrudky. |
---|---|
2 | Těsto nalijte do nádoby. Zapněte program CAKE a nastavte teplotu na 130°. Automaticky nastavený čas 40 min. ponechte. Hrnec uzavřete. Program je netlakový, kefírovku můžete během pečení kontrolovat. |
3 | Po zaznení zvukového signálu, který oznamuje ukoncení programu, vyndejte nádobu z COMBIVARU a uložte na chladné místo. Po vychladnutí můžete kefírový moučník z nádoby vyndat. |
4 | Polévejte čokoládovou polevou. |