Slepičí vývar

(2 hodnocení)
czas przygotowania: 30 min
ilość porcji: 4
kucharz : Vaše DEDRA
Język przepisu:

Składniki

slepice 1 szt.
mrkve 2 szt.
kořenová petržel 1 szt.
celeru 1 szt.
cibule 1 szt.
vody 2 l
soli 1 szczypta
Slepičí vývar
(2 hodnocení)
czas przygotowania: 30 min
ilość porcji: 4
kucharz : Vaše DEDRA
Język przepisu:

Przygotowanie

1 Opláchnutou slepici vložte spolecne s oloupanou zeleninou do nádoby. Prilijte vodu, osolte a hrnec tlakove uzavrete.
2 Zapnete program SOUP a tlacítkem PRODUCT SELECTION zadejte maso. Ponechte nastavený cas 30 min.
3 Po zaznění zvukového signálu, který oznamuje konec programu, přepněte ventil na symbol unikající páry a přebytečnou páru vypusťte. Teprve potom můžete hrnec bezpečně otevřít.
4 Takto pripravený vývar lze zamrazit k dalšímu použití nebo pridat zavárku a okamžite servírovat jako polévku.

Podoba ci się przepis? Wyślij go...