Vývar z kostí

(0 hodnocení)
czas przygotowania: 30 min
ilość porcji: 4
kucharz : Vaše DEDRA
Język przepisu:

Składniki

hovězích morkových kostí 5 szt.
mrkve 2 szt.
kořenová petržel 1 szt.
celeru 1 szt.
cibule 1 szt.
česneku 2 ząbek
pórku 0,5 szt.
bobkový list 1 szt.
kuliček nového koření 5 szt.
kuliček celého pepře 5 szt.
vody 2 l
Vývar z kostí
(0 hodnocení)
czas przygotowania: 30 min
ilość porcji: 4
kucharz : Vaše DEDRA
Język przepisu:

Przygotowanie

1 Opláchnuté kosti a oloupanou zeleninu vložte do nádoby. Prilijte vodu, osolte a hrnec tlakove uzavrete.
2 Zapnete program SOUP a tlacítkem PRODUCT SELECTION zadejte maso. Ponechte nastavený cas 30 min.
3 Po zaznění zvukového signálu, který oznamuje konec programu, přepněte ventil na symbol unikající páry a přebytečnou páru vypusťte. Teprve potom můžete hrnec bezpečně otevřít.
4 Takto pripravený vývar lze zamrazit k dalšímu použití nebo pridat zavárku, sul a okamžite servírovat jako polévku.

Podoba ci się przepis? Wyślij go...