Rybí vývar

(1 hodnocení)
czas przygotowania: 25 min
ilość porcji: 6
kucharz : Vaše DEDRA
Język przepisu:

Składniki

kapra nebo jiné sladkovodní ryby 500 g
mrkev 1 szt.
kořenová petržel 1 szt.
cibule 1 szt.
česneku 1 ząbek
kuličky nového koření 1 szt.
celer 3 szt.
bobkový list 1 szt.
muškátového oríšku 1 szt.
soli 1 szczypta
kuličky nového koření 3 szt.
Rybí vývar
(1 hodnocení)
czas przygotowania: 25 min
ilość porcji: 6
kucharz : Vaše DEDRA
Język przepisu:

Przygotowanie

1 Kapra s korením a veškerou zeleninou vložte do nádoby, osolte a zapnete program SOUP. Tlacítkem PRODUCT SELECTION nastavte rybu, tlakove uzavrete a ponechte nastavený cas 15 min.
2 Po zaznění zvukového signálu, který oznamuje konec programu, přepněte ventil na symbol unikající páry a přebytečnou páru vypusťte. Teprve potom můžete hrnec bezpečně otevřít.
3 Maso i zeleninu vyndejte z vývaru. Vývar přeceďte, aby v něm nezůstaly žádné kosti. Do vývaru vraťte na kosticky nakrájenou zeleninu s kousky masa. Podle potreby dochutte. Polévku ozdobte petrželkou kudrnkou nebo pažitkou. Podávejte s bílým pecivem.
4 Polévku mužete podávat jako vývar nebo lze zahustit jíškou. Pro jemnejší chut mužete pridat smetanu.

Podoba ci się przepis? Wyślij go...