Jáhlový salát

(0 hodnocení)
czas przygotowania: 7 min
ilość porcji: 4
kucharz : Vaše DEDRA
Język przepisu:

Składniki

jáhly 1 kubek
vody 2 kubek
jablko 1 szt.
bílý jogurt 150 g
vejce vařená na tvrdo 2 szt.
kyselá okurka 1 szt.
soli 1 łyżeczka
pepře 1 szczypta
celer 1 szt.
Jáhlový salát
(0 hodnocení)
czas przygotowania: 7 min
ilość porcji: 4
kucharz : Vaše DEDRA
Język przepisu:

Przygotowanie

1 Propláchnuté jáhly zalijte vodou, zapnete program CEREALS na 7 min. a hrnec tlakove uzavrete.
2 Po zaznění zvukového signálu, který oznamuje konec programu, přepněte ventil na symbol unikající páry a přebytečnou páru vypusťte. Teprve potom můžete hrnec bezpečně otevřít.
3 Uvarené jáhly nechte vychladit. Okurku, vajícka i celer nakrájejte na drobné kousky, jablko nastrouhejte na hrubém struhadle. Všechny suroviny spojte bílým jogurtem a dochutte solí a peprem.
4 Salát je velice chutnou vecerí. Zároven ho mužete podávat jako náhradu odlehceného bramborového salátu.

Podoba ci się przepis? Wyślij go...