Řecký pilaf

(0 hodnocení)
czas przygotowania: 10 min
ilość porcji: 4
kucharz : Vaše DEDRA
Język przepisu:

Składniki

vepřového masa 300 g
oleje 3 łyżki
cibule 1 szt.
zelené papriky 2 szt.
rajčata 4 szt.
rýže 1 kubek
zeleninového bujónu 1 kostka
vody 1,5 kubek
soli 1 łyżeczka
mletý pepř 1 szczypta
zelené olivy 1 puszka
černých oliv 1 puszka
Řecký pilaf
(0 hodnocení)
czas przygotowania: 10 min
ilość porcji: 4
kucharz : Vaše DEDRA
Język przepisu:

Przygotowanie

1 Do nádoby nalijte olej, na drobno nakrájenou cibuli, na kostičky nakrájené maso, papriku a rajčata. Přisypte propranou rýži, zalijte vodou, do které přidejte bujón, sůl a pepř. Zapněte program PILAW na 10 min. a hrnec tlakově uzavřete.
2 Po zaznění zvukového signálu, který oznamuje konec programu, přepněte ventil na symbol unikající páry a přebytečnou páru vypusťte. Teprve potom můžete hrnec bezpečně otevřít. Pilaw důkladně promíchejte.
3 Do hotového pilawu zamíchejte olivy, kterými ozdobte i hotový pokrm.

Podoba ci się przepis? Wyślij go...