Základní těsto na přípravu těstovin

(2 hodnocení)
czas przygotowania: 15 min
ilość porcji: 4
kucharz : Vaše DEDRA
Język przepisu:

Składniki

hladké mouky 400 g
vody (voda je uvedena v GRAMECH!!!) 170 g
Základní těsto na přípravu těstovin
(2 hodnocení)
czas przygotowania: 15 min
ilość porcji: 4
kucharz : Vaše DEDRA
Język przepisu:

Przygotowanie

1 Podle požadovaného tvaru těstovin vybereme příslušný disk, který smočíme v mističce s olejem. Otřeme papírovou utěrkou a přišroubujeme maticí .
2 Do hnětací nádoby nasypeme mouku. Uzavřeme víkem, na které nasadíme nádobku na tekutinu. Zmáčkneme 2 x tlačítko AUTO a nalijeme vodu do nádobky.
3 Těsto se bude 3 minuty míchat, potom se zapne zpětný chod a začne extrudace těstovin.
4 Vodu můžeme nahradit vajíčky nebo zeleninovou šťávou (špenátovou, mrkvovou, z červené řepy atd.). Celkový objem tekutiny však stále musí být 180 ml!!! Konečný vzhled těsta by měl mít podobu drobenky na koláč.

Podoba ci się przepis? Wyślij go...