Hovězí "NEO roštěná" (prg. BRAISE)
Składniki
| hovězí roštěná plátky | 4 szt. |
| sůl | 1 szczypta |
| černý pepř mletý | 1 szczypta |
| olej | 5 łyżki |
| cibule | 1 szt. |
| hladká mouka | 1 łyżki |
| voda (nebo vývar) | 300 ml |
Przygotowanie
| 1 | Plátky masa lehce naklepeme, osolíme a opepříme. Zprudka opečeme na oleji programem DEEP FRY na 185°C. |
|---|---|
| 2 | Plátky masa vyndáme z kotlíku a do připravného výpeku nasypeme na kostičky nakrájenou cibuli. Když má cibule zlatavou barvu, přidejte plátky masa, zalijte vodou nebo vývarem a zapněte program BRAISE na 40 minut. |
| 3 | Po dokončení programu zahustěte záklechtou (mouka rozmíchaná ve vodě) a nechte provařit pomocí programu SIMMER. Podávejte s rýží nebo hranolkami. |