čokoládové müsli

(0 hodnocení)
czas przygotowania: 20 min
ilość porcji: 9
kucharz : Pechancová Jana
Język przepisu:

Składniki

ovesné vločky 200 g
burisony neochucené 40 g
čokoláda mléčná 150 g
datle bez pecky 5 szt.
slunečnicové semínko 100 g
ořechy vlašské nebo lískové 80 g
brusinky sušené 2 łyżki
rozinky 4 łyżki
kakao 1 łyżki
čokoládové müsli
(0 hodnocení)
czas przygotowania: 20 min
ilość porcji: 9
kucharz : Pechancová Jana
Język przepisu:

Przygotowanie

1 ořechy a slunečnici jen rychle sekneme TURBO na menší kousky
2 vsypeme ovesné vločky a vše opražíme 10 min/110°C/R1. Vločky opražením získají jinou chut - oříškovou, slunečnice a ořechy pustí trochu oleje.
3 Dále už bez ohřevu!!!!....přidáme burisony, kakao, nalámanou čokoládu, na malé kousky datle (dáváme po kostičkách rády se slepují). V teplé hmotě se čokoláda rozpustí a obalí všechny ingredience. Mícháme cca 5min/R2, zkontrolujeme, případně stěrkou načechráme u nožů pokud by se tam udělala hustější hmota a burisony byly navrchu protože jsou lehké. Ochutnáme zda je pro nás dost sladké, případně přisladíme dle vlastní chuti a necháme ještě 2 min míchat/R2.
4 vysypeme na tác v nízké vrstvě a necháme vychladit, hmota je teplá a měkká, větší kousky rozdrobíme. Jakmile čokoláda vystydne, hmota mírně ztvrdne.
5 do studeného müsli, obaleného čokoládou už jen vsypeme sušené ovoce. To udělá barevnější a hezčí dojem. Při ukládání do uskladňovací zavírací misky větší kousky prsty rozdrobte.
Przepis został wprowadzony przez klienta DEDRA s.r.o., nie był testowany przez firmę. Firma DEDRA nie ponosi odpowiedzialności za wynik przepisu.
Podczas przygotowywania dania należy przestrzegać zasad bezpieczeństwa zawartych w instrukcji obsługi urządzenia.

Podoba ci się przepis? Wyślij go...