Přesnídávky pro děti i dospělé

(1 hodnocení)
czas przygotowania: 20 min
ilość porcji: 8
kucharz : Pechancová Jana
Język przepisu:

Składniki

ovoce v různých kombinacích (zde švestka-jablko, hruška-kiwi, také jsem dělala meruňka-jablko, jahoda-jablko, borůvky-banán) 800 g
cukr 150 g
puding nebo pektinový želírovač (nejlépe 1:1 ten není slazený) - vyzkoušeno obojí 0,5 opakowanie
skořice ke švestkám 1 szczypta
vanilkový cukr ke kiwi, jahodám, merunkám 1 opakowanie
voda 200 ml
Přesnídávky pro děti i dospělé
(1 hodnocení)
czas przygotowania: 20 min
ilość porcji: 8
kucharz : Pechancová Jana
Język przepisu:

Przygotowanie

1 Ovoce omyjeme, oloupeme (jablka, kiwi, hrušky), vypeckujeme (švestky, jádřince), navážíme.
2 Zvolenou kombinaci ovoce vcelku a vodu dáme do nádoby, mixujeme R7 / 30sec, pak R9 / 20sec do hladka, konzistence je různá podle štavnatosti ovoce, směs by měla by hustá jako kečup, varem ještě zřídne a změknou malé kousky. Puding si rozmícháme v malém množství vody, aby se rozpustila barva
3 Vaříme 100°C / R5 / 15min, cca v 10 min přidáme dírkou cukr a rozmíchaný puding nebo sypký želírovač, obojí je dobré jen dodržte dávkování. Kdo má rád hodně sladké přisladí.
4 Uvařenou hmotu hned lijeme do skleniček, zavíčkujeme a pro jistotu ještě horké sterilizujeme, stačí 5 min ve vařící vodě. Samotné vaření je rychlé, nejvíce času zabere čištění a vypeckování. Používám skleničky 125ml od jogurtu
Przepis został wprowadzony przez klienta DEDRA s.r.o., nie był testowany przez firmę. Firma DEDRA nie ponosi odpowiedzialności za wynik przepisu.
Podczas przygotowywania dania należy przestrzegać zasad bezpieczeństwa zawartych w instrukcji obsługi urządzenia.

Podoba ci się przepis? Wyślij go...