Dýňové gnocchi

(0 hodnocení)
czas przygotowania: 10 min
ilość porcji: 5
kucharz : Vaše DEDRA
Język przepisu:

Składniki

dýně hokaidó 250 g
vařených brambor 250 g
soli 1 szczypta
vejce 1 szt.
hrubé mouky 250 g
Dýňové gnocchi
(0 hodnocení)
czas przygotowania: 10 min
ilość porcji: 5
kucharz : Vaše DEDRA
Język przepisu:

Przygotowanie

1 Dýni nakrájíme na plátky a i se slupkou upečeme v troubě. Brambory uvaříme ve slupce.
2 Vychladlé oloupané brambory a dýni vložíme do Varmixu. Sekáme R5 cca 20 sec. Přendáme do Planetaria, přidáme vajíčko, sůl a mouku (množství pouze orientační - záleží na druhu brambor).
3 Vymícháme hladké těsto, které na vále zpracujeme do tvaru noků.
4 Do nádoby Combivaru nalijeme 1/2 l vody a vložíme mističku na vaření v páře. Na misku nasypeme syrové noky a hrnec uzavřeme. Nastavíme na 5 min. tlakový program STEAM. Po zaznění zvukového signálu vypustíme páru, až potom můžeme Combivar bezpečně otevřít.
5 Podáváme jako přílohu.

Podoba ci się przepis? Wyślij go...