Pomalu dušená krkovička na česneku

(2 hodnocení)
czas przygotowania: 140 min
ilość porcji: 4
kucharz : Petrovická Dagmar
Język przepisu:

Składniki

vepřová krkovička 1 kg
cibule 3 szt.
palice česneku 2 szt.
sůl 1 łyżki
čerstvě mletý pepř 1 łyżeczka
olej 3 łyżki
maďarské koření 1 łyżeczka
voda 4 dl
nějaká bylinka podle chuti 1 szt.
instantní jíška 1 łyżki
Pomalu dušená krkovička na česneku
(2 hodnocení)
czas przygotowania: 140 min
ilość porcji: 4
kucharz : Petrovická Dagmar
Język przepisu:

Przygotowanie

1 Do Combivaru dáme olej, nastavíme program FRY 130°C 10minut, zavřeme poklici. Značka páry na šipku, abychom mohli otevírat víko na obracení masa. Jakmile se začne odpočítávat čas, otevřeme, vložíme maso a opečeme ze všech stran. Pokud máte dříve, můžete program ukončit, mě těch 10 minut stačilo akorát.
2 Po opečení masa přihodíme k masu nahrubo pokrájenou cibuli, česnek, koření a podlijeme vodou. Nastavíme program SLOW STEW. Naskočí nám 2 hodiny 95°C.
3 Tak a teď máme dvě hodinky na posekání trávníků, úklid obýváku, relaxační koupel nebo kafíčko a prolistování katalogů Dedry :D
4 Pokud je program ukončen, zazní signál. Otevřeme hrnec, je-li maso měkké, vyndáme. Pokud není, můžeme přidat dalších 10 minutek podle potřeby. Omáčku přelijeme do Varmixu nebo mixéru, přidáme instantní jíšku a promixujeme. Já potom ještě nechala 2 minutky přejít varem na plotně v jiném hrnci a mezitím si v Combivaru uvařila brambory :)
5 Maso nákrájíme na plátky, na talíři přelijeme omáčkou a podáváme s brambory (rýží, těstovinymi, chlebem).
Przepis został wprowadzony przez klienta DEDRA s.r.o., nie był testowany przez firmę. Firma DEDRA nie ponosi odpowiedzialności za wynik przepisu.
Podczas przygotowywania dania należy przestrzegać zasad bezpieczeństwa zawartych w instrukcji obsługi urządzenia.

Podoba ci się przepis? Wyślij go...