Andaluské zelí

(0 hodnocení)
czas przygotowania: 60 min
ilość porcji: 6
kucharz : djrobin1@seznam.cz
Język przepisu:

Składniki

Mletého masa 1 kg
Česneku 4 ząbek
Uzené papriky 5 g
Římský kmín 3 g
Soli 1 szczypta
Pepř 1 szczypta
Cibule 200 g
Čerstvá paprika 200 g
Uzená paprika 100 g
Rajčatového protlaku 30 g
Bílého zelí 500 g
Oleje 200 ml
Loupané rajčata 1 szt.
Andaluské zelí
(0 hodnocení)
czas przygotowania: 60 min
ilość porcji: 6
kucharz : djrobin1@seznam.cz
Język przepisu:

Przygotowanie

1 Smícháme mleté maso s česnekem, římským kmínem,uzenou paprikou, solí, pepřem a vytvaruje ze směsi kuličky.
2 Cibulky nakrájíme na klínky ,papriku na proužky.Ze zelí vyřízneme košťál a nakrájíme na nudličky.Trochu osolíme.
3 Hrnci rozpálíme olej dáme do něj masové kuličky a opečeme je. Po opečení je z hrnce vyjmeme a dám stranou.
4 Na olej který tam vznikne po opečení masových kuliček přidáme cibuli kterou osolíme a necháme jí aby pustila šťávu po pěti minutách přidáme nakrájenou papriku a restujeme ji s cibulí opečené zelenině přisypeme uzenou papriku a za stálého míchání jí také opečeme.
5 Do takovéhle směsi už přidáme rajčatový protlak a oloupaná rajčata a necháme to provařit a nakonec přidáme zelí a masové kuličky opečené zakryjeme to poklicí a za občasného míchání dusíme 30 minut.
6 Potom to odkryjeme a dochutíme si to podle chuti přidáme česnek podle chuti můžeme pálivou papriku a bez zakrytí to vaříme dalších cca 10 minut.
Przepis został wprowadzony przez klienta DEDRA s.r.o., nie był testowany przez firmę. Firma DEDRA nie ponosi odpowiedzialności za wynik przepisu.
Podczas przygotowywania dania należy przestrzegać zasad bezpieczeństwa zawartych w instrukcji obsługi urządzenia.

Podoba ci się przepis? Wyślij go...