Smažené karbanátky v Combivaru s bramborovou kaší
Składniki
| mleté maso (hovězí i vepřové na půl) | 0,5 kg |
| vejce | 2 szt. |
| sůl | 3 łyżeczka |
| grilovací koření | 1 łyżeczka |
| pepř | 1 szczypta |
| sušený nebo čerstvý česnek (já dávám mletý,jako koření, nevadí mi na žaludek) | 0,5 łyżeczka |
| hladká mouka na obalení | 1 miska |
| strouhanka na obalení | 1 miska |
| větší brambory | 7 szt. |
| mléko | 2 szkalnka |
| olej | 1 szkalnka |
Przygotowanie
| 1 | Mleté maso dáme do mísy, přidáme koření, trochu soli a 1 vejce, promícháme a uděláme placičky. Připravíme si mouku, vejce a strouhanku na obalení. Karbanátky obalíme v trojobalu a necháme na talíři připravené ke smažení. |
|---|---|
| 2 | Brambory oloupeme, nakrájíme na kousky a dáme do osolené vody v hrnci vařit. Když jsou téměř uvařené, začneme dělat připravené karbanátky. Do nádoby Combivaru dáme trochu oleje a zapneme program FRY, 160 stupňů, 10 minut. Po rozpálení oleje vkládáme karbanátky a z obou stran je smažíme. |
| 3 | Mezitím slijeme brambory a šleháme je turbošlehátorem do hladka (v průběhu šlehání do brambor přilijeme mléko). Karbanátky podáváme s bramborovou kaší a já si k nim beru ještě salát. Přeji dobrou chuť. |
Przepis został wprowadzony przez klienta DEDRA s.r.o., nie był testowany przez firmę. Firma DEDRA nie ponosi odpowiedzialności za wynik przepisu.
Podczas przygotowywania dania należy przestrzegać zasad bezpieczeństwa zawartych w instrukcji obsługi urządzenia.
Podczas przygotowywania dania należy przestrzegać zasad bezpieczeństwa zawartych w instrukcji obsługi urządzenia.