Vývar z kostí

(0 hodnocení)
čas přípravy: 30 min
počet porcí: 4
kuchař: Vaše DEDRA
Jazyk receptu:

Ingredience

hovězích morkových kostí 5 ks
mrkve 2 ks
kořenová petržel 1 ks
celeru 1 ks
cibule 1 ks
česneku 2 stroužek
pórku 0,5 ks
bobkový list 1 ks
kuliček nového koření 5 ks
kuliček celého pepře 5 ks
vody 2 l
Vývar z kostí
(0 hodnocení)
čas přípravy: 30 min
počet porcí: 4
kuchař: Vaše DEDRA
Jazyk receptu:

Postup přípravy

1 Opláchnuté kosti a oloupanou zeleninu vložte do nádoby. Prilijte vodu, osolte a hrnec tlakove uzavrete.
2 Zapnete program SOUP a tlacítkem PRODUCT SELECTION zadejte maso. Ponechte nastavený cas 30 min.
3 Po zaznění zvukového signálu, který oznamuje konec programu, přepněte ventil na symbol unikající páry a přebytečnou páru vypusťte. Teprve potom můžete hrnec bezpečně otevřít.
4 Takto pripravený vývar lze zamrazit k dalšímu použití nebo pridat zavárku, sul a okamžite servírovat jako polévku.

Líbil se ti recept? Pošli ho dál...