Hovězí vývar
Ingredience
| hovězí maso na polévku | 500 g | 
| mrkve | 2 ks | 
| kořenová petržel | 1 ks | 
| celeru | 0,5 ks | 
| cibule | 1 ks | 
| vody | 2 l | 
| soli | 1 špetka | 
Postup přípravy
| 1 | Opláchnuté maso, oloupanou mrkev, petržel, celer a cibuli zbavenou pouze vrchní slupky vložte do nádoby. Prilijte vodu, osolte a hrnec tlakove uzavrete. Zapnete program SOUP a tlacítkem PRODUCT SELECTION zadejte maso. Ponechte nastavený cas 30 min. | 
|---|---|
| 2 | Po zaznění zvukového signálu, který oznamuje konec programu, přepněte ventil na symbol unikající páry a přebytečnou páru vypusťte. Teprve potom můžete hrnec bezpečně otevřít. | 
| 3 | Vyndejte z nádoby maso. Zapnete program MULTICOOK na 10 min. a teplotu nastavte na 120°C. Po dosažení varu začněte zavarovat játrové knedlícky. Nechte povařit nejméně 10 min. Nakonec pridejte na kousky nakrájené maso, zeleninu a osolte. Pred podáváním polévku ozdobte petrželovou natí nebo pažitkou | 
| 4 | Vhodnou zavářkou jsou nejen játrové knedlíky, ale i nudle, písmenka nebo drobení. |