Přidat recept

Dušená růžičková kapusta

(1 hodnocení)

recept od kuchaře: Vaše DEDRA

Jazyk receptu:

počet porcí:4
čas přípravy:15
použitý přístroj:COMBIVAR COMBIVAR

Ingredience

růžičkové kapusty 200 g
cibule 1 ks
šunky 100 g
vody 200 ml
másla 1 lžíce
sladké smetany 200 ml
soli 1 lžicka
bujónu zeleninového 1 kostka

Postup přípravy

1Program FRY nastavte na 10 minut a ponechte nastavenou teplotou 170°C a nechte rozpustit máslo. Prisypte nakrájenou cibuli se šunkou a orestujte.
2Pridejte kapustu, bujón, sul a zalijte vodou. Zapnete program STEW na 5 min, tlacítkem PRODUCT SELECTION vyberte zeleninu a hrnec tlakove uzavrete.
3Po zaznění zvukového signálu, který oznamuje konec programu, přepněte ventil na symbol unikající páry a přebytečnou páru vypusťte. Teprve potom můžete hrnec bezpečně otevřít.
4Zalijte smetanou, dochuťte a programem MULTICOOK při teplotě 110°C nechte ještě 5 min. provařit.
5Nejen výborná příloha ke grilovaným masům, ale také jako hlavní jídlo s vařenými bramborami nebo těstovinami.

Komentáře k receptu (0)

Chcete přidávat komentáře? Prosíme přihlaste se ...