Přidat recept

Pikantní medový bůček

(1 hodnocení)

recept od kuchaře: Vaše DEDRA

Jazyk receptu:

počet porcí:6
čas přípravy:180
použitý přístroj:COMBIVAR COMBIVAR

Ingredience

vepřový bůček s kostí 1 kg
světlého piva 200 ml
kečupu 5 lžíce
medu 2 lžíce
oleje 1 lžíce
česneku 3 stroužek
soli 1 lžicka
pepře, chilli 1 špetka

Postup přípravy

1Z kecupu, medu, oleje, prolisovaného cesneku a korení si udelejte marinádu. Bucek potrete marinádou a nechte 1 den v lednici uležet.
2Maso vložte do nádoby, zalijte zbylou marinádou a pivem.
3Zapnete program SLOW STEW na 3 hodiny.
4Podávejte s chlebem a oblohou na prkénku – kren, horcice, kozí rohy.

Komentáře k receptu (1)

06.11.2015 v 22:48
Maťáková Jaroslava: Úžasné!

Chcete přidávat komentáře? Prosíme přihlaste se ...