Sladkokyselé osso buco

(0 hodnocení)
čas přípravy: 180 min
počet porcí: 3
kuchař: Vaše DEDRA
Jazyk receptu:

Ingredience

osso buco 3 ks
slaniny 100 g
cibule 1 ks
mrkve 2 ks
kyselé okurky 3 ks
bílého vína 250 ml
vody 250 ml
hladké mouky 1 lžicka
soli 1 špetka
pepř, feferonka nebo chilli koření 1 špetka
Sladkokyselé osso buco
(0 hodnocení)
čas přípravy: 180 min
počet porcí: 3
kuchař: Vaše DEDRA
Jazyk receptu:

Postup přípravy

1 Omyté a osušené maso nasolte a opeprete. Do nádoby vložte nahrubo nakrájenou cibuli, na kosticky nakrájenou slaninu, mrkev a vložte maso. Povrch okolo masa zasypte vetšími kousky kyselé okurky, nasekanou feferonkou, zalijte bílým vínem a vodou, ve které rozmíchejte lžičku hladké mouky. Hrnec uzavrete a zapnete program SLOW STEW na 3 hodiny. Zachovejte prednastavenou teplotu 95°C.
2 Podávejte s rýží, bramborovou kaší nebo bramborovými noky.

Líbil se ti recept? Pošli ho dál...