KARÉ S HORČICOVO - SMOTANOVOU OMÁČKOU

(0 hodnocení)
čas přípravy: 35 min
počet porcí: 4
kuchař: Knotková Angelika
Jazyk receptu:

Ingredience

bravčové karé 800 g
plnotučná horčica 1 lžíce
cesnaková pasta 0,5 lžicka
smotana kyslá 150 ml
smotana na varenie 1 dl
petržlenová vňať 1 lžíce
soľ,čierne korenie 1 špetka
polohrubá múka 1 miska
olej 5 lžíce
KARÉ S HORČICOVO - SMOTANOVOU OMÁČKOU
(0 hodnocení)
čas přípravy: 35 min
počet porcí: 4
kuchař: Knotková Angelika
Jazyk receptu:

Postup přípravy

1 Karé nakrájame na rezne,naklepeme,osolíme,okoreníme.Obalíme v múke.Combivar nastavíme na program fry / mäso,10 minút,120°C.Do nádoby dáme olej a mäso krátko opečieme z obidvoch strán ( kým sa mäso nestiahne ).Hotové mäso vyberieme na tanier ( ja som opiekla na tri krát,čas 10 minút stačil ).
2 Do nádoby Combivaru dáme opečené mäso a nalejeme 0,5 litra vody.Zvolíme program stew / mäso,15 minút,pod tlakom.Po zaznení zvukového signálu,ktorý oznamuje koniec programu,prepnite ventil na symbol unikajúcej pary a prebytočnú paru vypusťte.Až potom môžete hrniec bezpečne otvoriť.
3 Kým sa nám mäso dusí,pripravíme si omáčku.Zmiešame kyslú smotanu,smotanu na šľahanie,petržlenovú vňať,horčicu,cesnakovú pastu,osolíme,okoreníme.
4 Omáčku nalejeme na mäso.Zvolíme program cake,10 minút,120°C.Vrch Combivaru zatvoríme.Po 5 minútach Combivar otvoríme,mäso premiešame a nádobu opäť zatvoríme.Čas ponecháme.Dobrú chuť.
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.

Líbil se ti recept? Pošli ho dál...