Hovězí na divoko
Ingredience
hov. plec | 0,5 kg |
cibule | 4 ks |
masox | 1 ks |
tmavá jíška | 3 lžíce |
sůl, pepř | 1 špetka |
vody | 1,5 l |
olej | 2 lžíce |
Postup přípravy
1 | Maso nakrájíme na plátky |
---|---|
2 | Cibulku nakrájíme na kousky a necháme na oleji zesklovatět, programem fry |
3 | Pak na cibulku dáme maso a necháme zprudka osmahnout |
4 | Zalijeme převařenou vodou a dáme vše ostatní, krom jíšky Knoflík na víku nastavíme na tlakové vaření |
5 | Zapneme si prgram chef na 45 minut. |
6 | Po uvaření opatrně odpustíme páru, maso vyndáme a omáčku zahustíme. Necháme provařit. |
7 | Podáváme s rýží |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.