Hovězí na divoko

(0 hodnocení)
čas přípravy: 45 min
počet porcí: 5
kuchař: Hájková Alena
Jazyk receptu:

Ingredience

hov. plec 0,5 kg
cibule 4 ks
masox 1 ks
tmavá jíška 3 lžíce
sůl, pepř 1 špetka
vody 1,5 l
olej 2 lžíce
Hovězí na divoko
(0 hodnocení)
čas přípravy: 45 min
počet porcí: 5
kuchař: Hájková Alena
Jazyk receptu:

Postup přípravy

1 Maso nakrájíme na plátky
2 Cibulku nakrájíme na kousky a necháme na oleji zesklovatět, programem fry
3 Pak na cibulku dáme maso a necháme zprudka osmahnout
4 Zalijeme převařenou vodou a dáme vše ostatní, krom jíšky Knoflík na víku nastavíme na tlakové vaření
5 Zapneme si prgram chef na 45 minut.
6 Po uvaření opatrně odpustíme páru, maso vyndáme a omáčku zahustíme. Necháme provařit.
7 Podáváme s rýží
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.

Líbil se ti recept? Pošli ho dál...