Blanšírovaná kořenová zelenina na zimu

(0 hodnocení)
čas přípravy: 30 min
počet porcí: 1
kuchař: Kubalová Dana
Jazyk receptu:

Ingredience

mrkev 3 kg
Blanšírovaná kořenová zelenina na zimu
(0 hodnocení)
čas přípravy: 30 min
počet porcí: 1
kuchař: Kubalová Dana
Jazyk receptu:

Postup přípravy

1 Kořenovou zeleninu řádně očistit.
2 COMBIVAR zapnout na program MULTICOOK na 105 stupňů, nalít do něj vodu. Jakmile voda zavaří, vložit kořenovou zeleninu, zavřít poklici a vařit pouze 1 minutu.
3 Zeleninu zcedit a prudce chladit proudem studené vody po dobu 1 minuty.
4 Zeleninu přesypat na čistou utěrku a nechat řádně oschnout. Pak vložit do vakuovacího sáčku, zavakuovat a zamrazit nebo vložit do mikroténového sáčku a zamrazit. Takto připravená zelenina si zachová svou chuť, barvu, vitamíny.
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.

Líbil se ti recept? Pošli ho dál...