Jablkoň
Ingredience
jablka (můžou být i hrušky, nebo namícháme) | 8 ks |
pudinkový vanilkový prášek | 1 ks |
cukr- podle potřeby | 1 lžíce |
skořice podle chuti | 1 lžicka |
voda- podle potřeby | 1 šálek |
Postup přípravy
1 | Nadrobno pokrájená jablka (hrušky) za občasného promíchání podusíme v Combivaru podle potřeby cca 30 minut při teplotě 105 stupňů, až pěkně změknou. |
---|---|
2 | Dolejeme vodou, aby celkový objem byl cca 0,5 litru. |
3 | Osladíme, přidáme skořici. |
4 | Zamícháme vanilkový pudink, provaříme. Opět programem Multicook na 105 stupňů. |
5 | Dáme do připravených misek, můžeme přidat dětské nebo cukrářské piškoty. |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.