Omáčka z fazol. lusků
Ingredience
Lusky v nálevu | 1 sklenice |
šlehačky ke šlehání | 2 ks |
sůl | 1 špetka |
harmonie chuti | 1 lžicka |
másla | 1 lžicka |
zásmažka | 1 hrst |
vody | 1 l |
Postup přípravy
1 | Lusky i s nálevem dáme do combivaru |
---|---|
2 | Zalijeme 1 litrem vody. Přidáme sůl, harmonii, máslo Nastavíme si na víku knoflík, na vaření pod tlakem |
3 | Zapneme si program chef na 10 minut |
4 | Po uvaření opatrně odpustíme páru. Zapneme si program multicook na 10 minut a teplotu 100s. Omáčku zahustíme smetanou a zásmažkou zahustíme |
5 | Podáváme s vařeným bramborem a vejcem na tvrdo. Omáčka je velice rychlá a chutná |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.