Blanšírovaná kořenová zelenina na zimu
Ingredience
mrkev | 3 kg |
Postup přípravy
1 | Kořenovou zeleninu řádně očistit. |
---|---|
2 | COMBIVAR zapnout na program MULTICOOK na 105 stupňů, nalít do něj vodu. Jakmile voda zavaří, vložit kořenovou zeleninu, zavřít poklici a vařit pouze 1 minutu. |
3 | Zeleninu zcedit a prudce chladit proudem studené vody po dobu 1 minuty. |
4 | Zeleninu přesypat na čistou utěrku a nechat řádně oschnout. Pak vložit do vakuovacího sáčku, zavakuovat a zamrazit nebo vložit do mikroténového sáčku a zamrazit. Takto připravená zelenina si zachová svou chuť, barvu, vitamíny. |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.