Pečený bůček v Combivaru
Ingredience
vepřový bok | 1 kg |
grilovací koření, koření použijte, jaké máte rádi | 2 lžíce |
sůl | 2 lžicka |
voda podle potřeby | 3 hrnek |
kmín celý | 1 špetka |
Postup přípravy
1 | Maso omyjeme, osolíme, dáme do nádoby Combivaru a posypeme grilovacím nebo jiným kořením podle chuti a troškou kmínu. |
---|---|
2 | Podlijeme cca hrnečkem vody a dáme péct na program Cake, 80. minut, na začátku do rozpálení 140 stupňů, pak snížím na 120 stupňů. |
3 | Při pečení maso obracím a dolévám podle potřeby vodu, na konci už nechám jen udělat tzv. kůrku s minimem vody. |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.