Domácí škvařené sádlo
Ingredience
Bílý špek (sádlo) | 1 kg |
Vody | 0,5 dl |
Postup přípravy
1 | Špek nakrájíme na kostky cca 0,5 - 1 cm - jak kdo má rád. A vložíme do VM. |
---|---|
2 | VM - nastavíme - Čas 60 min., T-eplota 100°C, R-ychlost 1 |
3 | Po zaznění zvukového signálu, skontrolujeme propečenost škvarků, pokud se bude zdát že jsou málo propečené přidáme Č- cca 5-15 minut postupně - záleží jak kdo má rád. |
4 | Po ukončení programu slijeme do misek, necháme ztuhnout a konzumujeme , nejlepší s domácím chlebíčkem , s cibulkou a kafíčkem :-) |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.