Rajský protlak
Ingredience
vyzrálá rajčata | 3 kg |
sůl | 3 lžicka |
cukr | 2 lžíce |
Postup přípravy
1 | Nakrájet rajčata na čtvrtiny. |
---|---|
2 | Rajčata vložit do COMBIVARU, přidat sůl, aby rajčata rychleji pustila šťávu. |
3 | Zavřít víko COMBIVARU, nastavit tlakový program CHEF na 30 minut. Po zaznění zvukového signálu, který oznamuje konec programu, přepněte ventil na symbol unikající páry a přebytečnou páru vypusťte. Teprve potom můžete hrnec bezpečně otevřít. |
4 | Po ukončení programu přidat cukr. |
5 | Směs rozmixovat a přecedit. |
6 | Naplnit zavařovací skleničky hotovou směsí. Řádně skleničky uzvařít. Na dno COMBIVARU vložit uterku, na ni skleničky se směsí. Zalít vodou. COMBIVAR uzavřít a zavařovat programem MULTICOOK - teplota 95 stupň, čas 40 minut. |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.