Mramorové pusinky
Ingredience
bílků | 4 ks |
kvalitní čokolády na vaření | 125 g |
prášku do pečiva | 1 špetka |
cukru krupice | 225 g |
šlehačka na zdobení,nebo zakysanka | 1 ks |
Postup přípravy
1 | čokoládu nalámejte na kousky a rozehřejte v Combivaru ,teplota 70st,za stálého míchání,po rozehřátí vymícháme metličkou dohladka. |
---|---|
2 | Nechat téměř vychladnout nejlépe ve studené lázni |
3 | Ušlehejte bílky spolu s práškem do pečiva v Planetáriu na nejvyšší rychlost do tuha |
4 | Postupně po lžičkách zašleháme do sněhu cukr,až získáte hladkou,lesklou hmotu |
5 | Na ni opatrně nalijeme vychladlou rozpuštěnou čokoládu,a pomocí kovové lžičky vytvořte mramorování |
6 | Na plech vyložený pečícím papírem naneste 10 špičatých kopečků |
7 | V troubě sušte na 120 st.přibližně 2 hodiny |
8 | Pusinky jsou hotové,jakmile jdou lehce sloupnout z papíru. Nepřesušte ,čokoláda má být ještě mírně lepkavá |
9 | Podávejte s kopcem šlehačky |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.