Buřtguláš
Ingredience
| cibule | 1 ks |
| oleje | 4 lžíce |
| špekáčků | 3 ks |
| brambor | 6 ks |
| sladké papriky | 2 lžíce |
| masoxu | 1 kostka |
| pepře a soli | 1 lžicka |
| chilli | 1 špetka |
| vody | 1 l |
| hladké mouky | 4 lžíce |
Postup přípravy
| 1 | Oloupeme špekáčky i brambory a nakrájíme na kostičky. Oloupeme cibuli a najemno nakrájíme. |
|---|---|
| 2 | Do nádoby dáme asi 4 lžíce oleje, najemno nakrájenou cibuli a zapneme Combivar na program Fry 130°C 5min., cibuli necháme zpěnit, přidáme sladkou papriku, špetku chilli koření a promícháme, pak přidáme nakrájené špekáčky a orestujeme. Pokud nám zbyl ještě nějaký čas, program ukončíme. |
| 3 | Do základu nalijeme 1 l vroucí vody, přidáme brambory, kostičku masoxu, sůl a pepř. Tlakově uzavřeme a vaříme programem Chef tlakově 3 min. Po ukončení programu počkáme asi 1-2 min a vypustíme páru. |
| 4 | Pro zahuštění nastavíme program Multicook na 100°C asi 5 min a zahustíme hladkou moukou rozmíchanou v trošce vody. |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.