Znojemská
| čas přípravy: | 30 min | 
| počet porcí: | 6 | 
| kuchař: | simona.fulopova@seznam.cz | 
| Jazyk receptu: | 
použitý přístroj:
    
    
    
    
Ingredience
| Hovězí přední | 400 g | 
| Hovězí zadní | 400 g | 
| Cibule | 1 ks | 
| Okurek | 1 sklenice | 
Postup přípravy
| 1 | Nejprve orestujeme jemně nakrájenou cibuli, potom maso na kostičky a orestujeme. Trošku osolíme, přidáme sladkou papriku (nemusí být) a maso podlijeme vývarem. Základ omáčky vaříme v Combivaru asi 30 minut do měkka, program Stew. Po uvaření přidáme nakrájené okurky, které necháme v omáčce chvilku vařit. Omáčku nakonec ještě zahustíme. Znojemskou omáčku podáváme s rýží. | 
|---|
                                Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
                    Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
 
                                 
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                                     
                                