Grilované marinované mäso

(0 hodnocení)
čas přípravy: 20 min
počet porcí: 8
kuchař: Mikušová Lenka
Jazyk receptu:

Ingredience

kuracie, morčacie alebo zajačie mäso 1 kg
vajcia 3 ks
olivový olej 100 ml
soľ 1 lžicka
mleté čierne korenie 1 lžicka
horčica 1 lžíce
maggi 1 lžíce
majonézy SOLAMYL 2 lžíce
prelisovaný cesnak 4 stroužek
Grilované marinované mäso
(0 hodnocení)
čas přípravy: 20 min
počet porcí: 8
kuchař: Mikušová Lenka
Jazyk receptu:

Postup přípravy

1 Maso - kuracie, morčacie alebo zajačinu si nakrájame na menšie kúsky (alebo aj na rezne), ktoré následne marinujeme minimálne 24 hodín v pripravenej marináde. Počas marinovania môžeme pár krát premiešať.
2 Vajcia, olej, soľ, korenie, horčicu, magi, majonézu a cesnak spolu riadne vymiešame a namočíme do pripravenej marinády.
3 Grilujeme na nástavcoch kontaktného grilu - nástavce nie je potrebné potierať olejom, dĺžka grilovania záleží od veľkosti nakrájaného mäsa.
4 Ugrilované mäso podávame so zeleninou alebo aj ryžou.
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.

Líbil se ti recept? Pošli ho dál...