Grilovaná vepřová krkovička bez marinády

(0 hodnocení)
čas přípravy: 20 min
počet porcí: 4
kuchař: Dvořáková Jana
Jazyk receptu:

Ingredience

vepřová krkovice 4 plátek
grilovací koření 2 lžicka
sůl 2 špetka
pepř 1 špetka
rajče 4 ks
ledový nebo jiný salát 1 ks
jiná zelenina podle chuti 1 ks
Grilovaná vepřová krkovička bez marinády
(0 hodnocení)
čas přípravy: 20 min
počet porcí: 4
kuchař: Dvořáková Jana
Jazyk receptu:

Postup přípravy

1 Maso jemně naklepat, a z obou stran osolit, opepřit a posypat grilovacím kořením.
2 Rozehřát griflovač a maso buď grilovat po jednom v uzavřeném, nebo griflovač otevřít a grilovat maso najednou na obou plotýnkách - musí se obracet, aby bylo pěkně grilované z obou stran.
3 Mezi tím si připravíme salát, buď jen nakrájet zeleninu na talíř, nebo si udělat míchaný, okurkový atd. salát dle chuti.
4 Po ugrilování servírujeme maso na talíř k salátu, můžeme přidat i pečivo, hořčici, dresink, uvařit brambory ..., jak má kdo rád. Přeji dobrou chuť.
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.

Líbil se ti recept? Pošli ho dál...