Rybízový sirup

(0 hodnocení)
čas přípravy: 30 min
počet porcí: 1
kuchař: Lisecová Andrea
Jazyk receptu:
použitý přístroj:

Ingredience

rybízu 2,5 kg
cukru 1 kg
kyseliny citronové 0,5 balícek
Rybízový sirup
(0 hodnocení)
čas přípravy: 30 min
počet porcí: 1
kuchař: Lisecová Andrea
Jazyk receptu:
použitý přístroj:

Postup přípravy

1 Rybíz odšťavníme ve Vitvitu za použití červeného sítka
2 Přelijeme do hrnce a ohřejeme, nevaříme.
3 Kdo chce mít čistší šťávu, může přecedit přes plátýnko nebo sbírat pěnu.
4 Přidáme cukr dle chuti a kyselinu citronovou.
5 10 min prohřejeme, nevaříme
6 Nalijeme horké do dobře vymytých lahví a uzavřeme. Skladujeme v chladnu a temnu.
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.

Líbil se ti recept? Pošli ho dál...