Přesnídávková buchta

(1 hodnocení)
čas přípravy: 50 min
počet porcí: 9
kuchař: Hájková Alena
Jazyk receptu:

Ingredience

Polohrubá mouka 400 g
Cukr moučka 200 g
Jedlá soda 1 lžicka
Přesnídávky dle vaší chuti 3 ks
Vejce 3 ks
Vanilkovy cukr 1 ks
Oleje 200 ml
Přesnídávková buchta
(1 hodnocení)
čas přípravy: 50 min
počet porcí: 9
kuchař: Hájková Alena
Jazyk receptu:

Postup přípravy

1 Smícháme si všechny tekuté suroviny a pořádně promícháme.
2 Mouku, cukr, sodu a van. cukr si smícháme dohromady
3 Pak přidáme do tekutého základu a promícháme vše pořádně do hladkého těsta.
4 Nalijeme těsto do combivaru a zapneme program cake na 50 minut a 130 s
5 Zkusíme zda je propečené. Kdyžtak pár minut přidáme
6 Po upečení vyndáme nádobu z combivaru a necháme v něm buchtu vychladnout. Je velice křehká. Vyklopíme opatrně
7 Dobrou chuť
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.

Líbil se ti recept? Pošli ho dál...