Přesnídávková buchta
Ingredience
Polohrubá mouka | 400 g |
Cukr moučka | 200 g |
Jedlá soda | 1 lžicka |
Přesnídávky dle vaší chuti | 3 ks |
Vejce | 3 ks |
Vanilkovy cukr | 1 ks |
Oleje | 200 ml |
Postup přípravy
1 | Smícháme si všechny tekuté suroviny a pořádně promícháme. |
---|---|
2 | Mouku, cukr, sodu a van. cukr si smícháme dohromady |
3 | Pak přidáme do tekutého základu a promícháme vše pořádně do hladkého těsta. |
4 | Nalijeme těsto do combivaru a zapneme program cake na 50 minut a 130 s |
5 | Zkusíme zda je propečené. Kdyžtak pár minut přidáme |
6 | Po upečení vyndáme nádobu z combivaru a necháme v něm buchtu vychladnout. Je velice křehká. Vyklopíme opatrně |
7 | Dobrou chuť |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.