Jahodová torta
Ingredience
vajcia | 4 ks |
pomletých orechov a 2 lyžice vody | 2 lžíce |
práškového cukru | 120 g |
hrubá múka | 150 g |
maslo | 200 g |
práškový cukor | 180 g |
rozmixovaných jahôd | 100 g |
jahody na ozdobenie | 30 ks |
šľahačková smotana na ozdobu | 125 ml |
Postup přípravy
1 | V planetáriu vymiešame vajcia s cukrom, pridáme vodu a zľahka primiešame múku a orechy. Cesto vlejeme do combivar nádoby a pečieme 30 minút. programom Cake na 140 °C. Necháme vychladnúť. |
---|---|
2 | V planeráriu vymiešame maslo s cukrom a rozmixovanými jahodami. |
3 | Korpus prekrojíme, potrieme plnkou a spojíme ich. Natrieme aj boky torty, ozdobíme jahodami. Pri servírovaní podávame s vyšľahanou šľahačkovou smotanou. |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.