Jahodová torta

(0 hodnocení)
čas přípravy: 50 min
počet porcí: 8
kuchař: Mikušová Lenka
Jazyk receptu:

Ingredience

vajcia 4 ks
pomletých orechov a 2 lyžice vody 2 lžíce
práškového cukru 120 g
hrubá múka 150 g
maslo 200 g
práškový cukor 180 g
rozmixovaných jahôd 100 g
jahody na ozdobenie 30 ks
šľahačková smotana na ozdobu 125 ml
Jahodová torta
(0 hodnocení)
čas přípravy: 50 min
počet porcí: 8
kuchař: Mikušová Lenka
Jazyk receptu:

Postup přípravy

1 V planetáriu vymiešame vajcia s cukrom, pridáme vodu a zľahka primiešame múku a orechy. Cesto vlejeme do combivar nádoby a pečieme 30 minút. programom Cake na 140 °C. Necháme vychladnúť.
2 V planeráriu vymiešame maslo s cukrom a rozmixovanými jahodami.
3 Korpus prekrojíme, potrieme plnkou a spojíme ich. Natrieme aj boky torty, ozdobíme jahodami. Pri servírovaní podávame s vyšľahanou šľahačkovou smotanou.
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.

Líbil se ti recept? Pošli ho dál...