Cesnakové krevety
Ingredience
| Balených kreviet | 600 g | 
| maslo | 100 g | 
| cesnak | 4 stroužek | 
| petržlenová vňať | 1 svazek | 
| voda | 3 l | 
| soľ | 1 lžíce | 
Postup přípravy
| 1 | Do nádoby dáme vodu a 1lyžicu soli, zvolíme program Multicook 105st. Keď začne voda vrieť, pridáme krevety a nastavíme si čas 8min. | 
|---|---|
| 2 | Keď zaznie signalizácia, vypneme cancel a krevety scedíme, opláchneme studenou vodou. Olúpeme panciere. | 
| 3 | Do nádoby pridáme maslo, zvolíme program Fryy 150st., navolíme surovinu ryby a dáme restovať krevety spolu s pretlačeným cesnakom a nasekanou petržlenovou vňaťou. Restujeme takto cca 5 minút, premiešavame, aby sa cesnak nespálil. | 
| 4 | Keď sú krevety osmažené, ochutíme ich morskou soľou a spolu s maslovým výpekom podávame na cestovinách. Ochutíme plátkom citróna | 
                                Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
                    Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
 
                                 
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                                     
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                