Drožďová polévka
čas přípravy: | 20 min |
počet porcí: | 6 |
kuchař: | simona.fulopova@seznam.cz |
Jazyk receptu: |
použitý přístroj:
Ingredience
Droždí | 2 kostka |
Petržel | 1 ks |
Mrkve | 3 ks |
Libeček a petržel | 5 snítka |
Vajíčko | 2 ks |
Strouhanka | 2 lžíce |
Cibule | 1 ks |
Sádla | 1 lžíce |
Soli | 1 lžíce |
Postup přípravy
1 | Do Combivaru vložím zeleninu, libeček a petržel. Zaleji vodou a dám program Soup - čas 15 minut. Mezitím si osmahnu na sádle cibulku, přidám rozdrolené droždí a míchám. Napřed droždí povolí, míchám, až se zase zatáhne. Přidám vejce a strouhanku. Směs nesmí být řidká. Do horké polévky lžičkou přidávám drožďovou směs. Suroviny jsou orientační. |
---|
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.