Kuřecí vývar,, jinak "
Ingredience
| Kuřecí maso na polévku | 800 g |
| Celer | 300 g |
| Petržel | 150 g |
| Mrkev | 400 g |
| Cibule | 1 ks |
| Česnek | 2 stroužek |
| Nové koření | 5 ks |
| Pepř celý | 5 ks |
| Bobkový list | 3 ks |
| Petržel nať | 1 snítka |
| Libeček a sůl na dochucení | 1 špetka |
Postup přípravy
| 1 | Polovinu celeru, petržele mrkve nakrájíme na větší kusy a vložíme a masem do combivaru. Přidáme celou cibuli, česnek, petržel nať, nové koření, pepř a bobkový list. Zapneme tlakový program Soup-30 minut |
|---|---|
| 2 | Po dokončení programu maso vyjmeme, obereme od kostí. Vývar přecedíme, zbylou syrovou zeleninu nastrouháme a vrátíme do hrnce. (uvařenou zeleninu vyhazuji) Přidáme libeček, nasekanou petrželku a dosolíme dle chuti . Zapneme beztlakový program Multi - 100 °C na 10 minut aby se zelenina uvařila. |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.