JARNÁ POLIEVKA S HALUŠKAMI
Ingredience
nové zemiaky | 2 ks |
jarná mrkva | 2 ks |
jarný petržlen | 1 ks |
jarný kaleráb | 1 ks |
jarný hrášok | 5 lžíce |
mletá červená paprika | 2 lžicka |
zeleninový bujón | 0,5 ks |
vajcia | 2 ks |
hladká múka | 4 lžíce |
sekaná pažítka | 1 lžíce |
soľ,čierne korenie | 1 špetka |
Postup přípravy
1 | Zeleninu očistíme,umyjeme,nakrájame.Na halušky pomiešame múku,vajcia a petržlenovú vňať,osolíme. |
---|---|
2 | Do nádoby Combivaru dáme zemiaky,mrkvu,petržlen,kaleráb.Zalejeme vodou,pridáme bujón,mletú papriku,podľa chuti osolíme,okoreníme.Nastavíme program soup,4 minúty,pod tlakom.Po zaznení zvukového signálu,ktorý oznamuje koniec programu,prepnite ventil na symbol unikajúcej pary a prebytočnú paru vypusťte.Až potom môžete hrniec bezpečne otvoriť. |
3 | Po ukončení programu nastavíme program multicook,10 minút,110°C.Podľa potreby ešte polievku dochutíme.Pridáme hrášok.Keď polievka začne vrieť,cez sitko na halušky pretláčame haluškovú masu do polievky,premiešame.Combivar uzatvoríme,teplotu znížime na 103°C ( čas ponecháme ).Hotovú polievku posypte sekanou petržlenovou vňaťou.Dobrú chuť. |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.