Vepřová plec se zeleninou ve smetanové omáčce

(0 hodnocení)
čas přípravy: 50 min
počet porcí: 2
kuchař: Dvořáková Jana
Jazyk receptu:

Ingredience

vepřová plec 0,5 kg
větší mrkev 3 ks
pórek 1 ks
kyselé okurky 3 ks
sůl 1 lžicka
pepř 1 špetka
olej 1 lžíce
smetana na vaření 1 kelímek
hrubá mouka 1 lžíce
voda 1,5 l
Vepřová plec se zeleninou ve smetanové omáčce
(0 hodnocení)
čas přípravy: 50 min
počet porcí: 2
kuchař: Dvořáková Jana
Jazyk receptu:

Postup přípravy

1 Maso omýt a nakrájet na kousky. Osolit, opepřit. Do vedlejší mísy nakrájet na kousky pórek a mrkev, okurky nastrouhat na jemno.
2 Do nádoby Combivaru dát olej, na něm trochu osmahnout maso, program netlakový Cake cca na 105 stupňů.
3 K masu přidat nakrájenou mrkev, pórek a nastrouhané okurky, zalít vodou, případně přisolit podle chuti a dát vařit na tlakový program Stew.
4 Po uvaření vypustit páru, dát netlakový program Multicook cca na 105 stupňů, později je možné teplotu stáhnout, aby to jen bublalo, přilít smetanu a pomalu a jemně zahustit moukou. Pozor, mouky stačí málo, smetana to již zahustí.
5 Podávám s rýží.
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.

Líbil se ti recept? Pošli ho dál...