Tofu zapečené s eidamem
Ingredience
tofu | 1 ks |
eidam | 4 plátek |
plnotučná hořčice | 2 lžicka |
rajče | 1 ks |
máslo | 5 plátek |
sůl a pepř | 1 špetka |
grilovací koření | 2 špetka |
Postup přípravy
1 | Tofu rozkrojit na 4 kusy. Z obou stran trochu osolit, opepřit a pomazat plnotučnou hořčicí. |
---|---|
2 | Do Combivaru na plátky nakrájet máslo, pro ochucení na něj přidat grilovací koření, položit tofu, na něj plátky eidamu a rajčat. |
3 | Program bez tlaku Cake, na začátku 115 stupňů, později ubírám podle potřeby, tofu se nemusí dlouho péct. Máslo trošku po rozpuštění ředím vodou, nemusí být. |
4 | Podávám s bramborem a salátem z okurky. |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.