Špagety s mletým hovězím
Ingredience
| Špagety | 250 g |
| Mleté hovězí | 0,5 kg |
| Cibule - menší/2 větší | 3 ks |
| Domácího sádla | 2 lžíce |
| Voda | 0,6 l |
| Rajčatový protlak | 140 g |
| Sladká paprika | 2 lžicka |
| Mletý kmín | 1 lžicka |
| Sůl | 2 lžicka |
| Oregáno | 3 lžicka |
| Mletý pepř | 1 lžicka |
| Strouhaný sýr (eidam, parmezán) | 250 g |
Postup přípravy
| 1 | Na prg. Deep Fry (160 °C) rozpustíme sádlo, přidáme nakrájenou cibulku, restneme do sklovata, přidáme hovězí mleté, restujeme tak, aby nebylo vidět syrové maso a přidáme veškeré koření, sůl, rajčatový protlak. Stačí cca 15-20 minut sem tam směs promíchat. |
|---|---|
| 2 | Přidáme (rozlomené vejpůl) špagety, celé by se nevešly, zalijeme vodou, spustíme prg. Pasta, v mém případě bylo na obalu těstovin 8 min. |
| 3 | Vložíme na talíř (misku), posypeme sýrem, případně lze ozdobit rajčátkem, případně posypat lehce chilli a můžeme hodovat. :-) |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.