Marinované jogurtové rezne

(0 hodnocení)
čas přípravy: 15 min
počet porcí: 8
kuchař: Pavlinská Jana
Jazyk receptu:

Ingredience

Bravčové karé, alebo kuracie prsia 600 g
biely jogurt 500ml 1 ks
vajcia 2 ks
cesnak 3 stroužek
soľ 1 lžicka
grilovacie korenie 4 lžicka
strúhanka 2 hrnek
olej 1 hrnek
Marinované jogurtové rezne
(0 hodnocení)
čas přípravy: 15 min
počet porcí: 8
kuchař: Pavlinská Jana
Jazyk receptu:

Postup přípravy

1 Mäsko nakrájame na plátky a naklepeme ich. Marinádu si pripravíme z jogurtu, pretlačeného cesnaku, grilkorenia, soli, vajíčok a mäso doň naložíme, aby boli všetky plátky obalené a ponorené.
2 Takto naložené mäso je dobre pripraviť si deň vopred, alebo aspoň pár hodín ho nechať nasiaknuť marinádou.
3 Pred vyprážaním ho ešte obalíme v strúhanke a vkladáme do rozpáleného oleja.
4 Do nádoby dáme olej, cca 300ml, aby rezne v ňom plávali. Nastavíme si program Free 170st. a necháme rozpáliť olej.
5 Rezne vypražíme z oboch strán 3-4 minúty (treba skontrolovať) Podávame so zemiakmi, alebo zemiakovým šalátom.
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.

Líbil se ti recept? Pošli ho dál...