KURACIA PEČEŇ NA BUDAPEŠTIANSKY SPOSOB
Ingredience
kuracia pečeň | 250 g |
cibuľka väčšia | 1 ks |
šampiňóny | 50 g |
zelená paprika menšia | 1 ks |
hrášok | 50 g |
údená slanina | 40 g |
mletá červená paprika | 1 lžicka |
soľ,čierne korenie | 1 špetka |
olej | 1 lžíce |
Postup přípravy
1 | Kuraciu pečeň očistíme,umyjeme a necháme odkvapkať.Slaninu,cibuľku,hríby a papriku nakrájame na kúsky. |
---|---|
2 | Combivar nastavíme na program fry / hydina,20 minút,120°C.Do nádoby dáme lyžicu oleja,pridáme slaninu a popražíme ( viac alebo menej,každý podľa chuti ).Opraženú slaninu vyberieme do misky. |
3 | Do nádoby Combivaru dáme cibuľku a papriku,speníme na oleji ktorý nám ostal zo slaniny.Pridáme šampiňóny a hrášok,všetko spolu chvíľku popečieme.Nakoniec pridáme kuraciu pečeň.Okoreníme ( nesolíme ).Teplotu znížime na 105°C,čas ponecháme.Spolu restujeme.Po troške prilievame horúcu vodu,aby sme nemali hotový pokrm suchý.Cca 5 minút pred koncom pridáme mletú papriku pomiešanú v troške horúcej vody. |
4 | Nakoniec pridáme slaninku,ktorú sme na začiatku opražili.Spolu už nepražíme.Osolíme podľa chuti.Dobrú chuť. |
5 | ...a na záver : Vrch Combivaru som mala po celý čas otvorený,nakoľko zeleninu aj pečeň treba občas premiešať. |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.