KURACIA PEČEŇ NA BUDAPEŠTIANSKY SPOSOB

(0 hodnocení)
čas přípravy: 20 min
počet porcí: 2
kuchař: Knotková Angelika
Jazyk receptu:

Ingredience

kuracia pečeň 250 g
cibuľka väčšia 1 ks
šampiňóny 50 g
zelená paprika menšia 1 ks
hrášok 50 g
údená slanina 40 g
mletá červená paprika 1 lžicka
soľ,čierne korenie 1 špetka
olej 1 lžíce
KURACIA PEČEŇ NA BUDAPEŠTIANSKY SPOSOB
(0 hodnocení)
čas přípravy: 20 min
počet porcí: 2
kuchař: Knotková Angelika
Jazyk receptu:

Postup přípravy

1 Kuraciu pečeň očistíme,umyjeme a necháme odkvapkať.Slaninu,cibuľku,hríby a papriku nakrájame na kúsky.
2 Combivar nastavíme na program fry / hydina,20 minút,120°C.Do nádoby dáme lyžicu oleja,pridáme slaninu a popražíme ( viac alebo menej,každý podľa chuti ).Opraženú slaninu vyberieme do misky.
3 Do nádoby Combivaru dáme cibuľku a papriku,speníme na oleji ktorý nám ostal zo slaniny.Pridáme šampiňóny a hrášok,všetko spolu chvíľku popečieme.Nakoniec pridáme kuraciu pečeň.Okoreníme ( nesolíme ).Teplotu znížime na 105°C,čas ponecháme.Spolu restujeme.Po troške prilievame horúcu vodu,aby sme nemali hotový pokrm suchý.Cca 5 minút pred koncom pridáme mletú papriku pomiešanú v troške horúcej vody.
4 Nakoniec pridáme slaninku,ktorú sme na začiatku opražili.Spolu už nepražíme.Osolíme podľa chuti.Dobrú chuť.
5 ...a na záver : Vrch Combivaru som mala po celý čas otvorený,nakoľko zeleninu aj pečeň treba občas premiešať.
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.

Líbil se ti recept? Pošli ho dál...