Mäsová zmes na cestoviny

(0 hodnocení)
čas přípravy: 30 min
počet porcí: 5
kuchař: Pavlinská Jana
Jazyk receptu:

Ingredience

mleté mäso (mala som pliecko+bôčik) 700 g
cibuľa 1 ks
cesnak 3 stroužek
paprika 1 ks
paradajky (alebo viac kusov cherry) 2 ks
tavený syr v črievku 1 ks
soľ 2 lžicka
oregano 1 lžicka
biele víno 1 dl
paradajkový pretlak (alebo kečup) 1 ks
Mäsová zmes na cestoviny
(0 hodnocení)
čas přípravy: 30 min
počet porcí: 5
kuchař: Pavlinská Jana
Jazyk receptu:

Postup přípravy

1 Na masti som spenila nakrájanú cibuľu na programe FRY 120st, pridala som nakdrobno nakrájaný cesnak, paradjky, papriku a 2 lyžice kečupu, podliala som asi decom vody a ešte som cca 5min nechala na programe FRY
2 Pridala som mleté mäso, soľ, korenie a víno, premiešala som a nastavila program Multicooc 120st./15min. Občas premiešať, program nie je tlakový
3 Nakoniec som pridala celý tavený syr a premiešala som. Kto má rád pikantné, môže si pridať čili, alebo pikantnú paprikovú zmes.
4 Takto pripravená zmes je vhodná do uvarených cestovín, alebo aj na hrianky. Pred podávaním podľa chuti pridať strúhaný syr, kečup...
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.

Líbil se ti recept? Pošli ho dál...