Vepřový bůček vařený ve vakuu
Ingredience
vepřový bůček | 1,5 kg |
cibule | 2 ks |
sůl | 1 lžíce |
Postup přípravy
1 | Bůček si nakrájíme |
---|---|
2 | Osolíme a pokud chceme dáme i jiné koření |
3 | Cibule se nakrájí. Maso dáme do vakuovacího pytlíku a dáme na něj z obou stran nakrájenou cibuli |
4 | Vycucneme vzduch a dáme do combivaru |
5 | Zalijeme vodou a zapneme si program multicoo na 3 hodiny a 80 s |
6 | Když je maso hotové tak ho opatrně vyndáme, at se neopaříme. Maso buď rovnou jíme, nebo můžete dále použít na další vaření nebo pečení :-) |
7 | Dobrou chuť |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.