Vepřový bůček vařený ve vakuu

(0 hodnocení)
čas přípravy: 180 min
počet porcí: 9
kuchař: Hájková Alena
Jazyk receptu:

Ingredience

vepřový bůček 1,5 kg
cibule 2 ks
sůl 1 lžíce
Vepřový bůček vařený ve vakuu
(0 hodnocení)
čas přípravy: 180 min
počet porcí: 9
kuchař: Hájková Alena
Jazyk receptu:

Postup přípravy

1 Bůček si nakrájíme
2 Osolíme a pokud chceme dáme i jiné koření
3 Cibule se nakrájí. Maso dáme do vakuovacího pytlíku a dáme na něj z obou stran nakrájenou cibuli
4 Vycucneme vzduch a dáme do combivaru
5 Zalijeme vodou a zapneme si program multicoo na 3 hodiny a 80 s
6 Když je maso hotové tak ho opatrně vyndáme, at se neopaříme. Maso buď rovnou jíme, nebo můžete dále použít na další vaření nebo pečení :-)
7 Dobrou chuť
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.

Líbil se ti recept? Pošli ho dál...