Vepřové koleno ve vakuu
Ingredience
vepřové vykoštěné koleno | 1 ks |
sůl | 1 lžíce |
nové koření | 5 ks |
Postup přípravy
1 | Koleno si vykostíme a nakrájíme na kusy |
---|---|
2 | Dáme do vakuovacího pytlíku, okořeníme, osolíme a vzuchocucem vysajeme vzduch |
3 | Dáme do combivaru aby byl spoj nahoru. Zalijeme vodou |
4 | Zapneme si program multicook, čas 3 hodiny a 80 s |
5 | Po uvaření opatrně vyndáme, at se neopaříme a vyndáme z pytlíku. |
6 | Podáváme s chlebem, křenem, hořčicí. maso je velice jemné a moc dobré |
7 | Dobrou chut |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.