Vepřové koleno ve vakuu

(0 hodnocení)
čas přípravy: 180 min
počet porcí: 9
kuchař: Hájková Alena
Jazyk receptu:

Ingredience

vepřové vykoštěné koleno 1 ks
sůl 1 lžíce
nové koření 5 ks
Vepřové koleno ve vakuu
(0 hodnocení)
čas přípravy: 180 min
počet porcí: 9
kuchař: Hájková Alena
Jazyk receptu:

Postup přípravy

1 Koleno si vykostíme a nakrájíme na kusy
2 Dáme do vakuovacího pytlíku, okořeníme, osolíme a vzuchocucem vysajeme vzduch
3 Dáme do combivaru aby byl spoj nahoru. Zalijeme vodou
4 Zapneme si program multicook, čas 3 hodiny a 80 s
5 Po uvaření opatrně vyndáme, at se neopaříme a vyndáme z pytlíku.
6 Podáváme s chlebem, křenem, hořčicí. maso je velice jemné a moc dobré
7 Dobrou chut
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.

Líbil se ti recept? Pošli ho dál...