Hovädzia falošná sviečková na hubách
Ingredience
| falošnej hovädzej sviečkovej alebo roštenky | 1 kg |
| cibuľa | 1 ks |
| slaninky | 200 g |
| horčice | 2 lžíce |
| soli | 1 lžicka |
| mletého čierneho korenia | 1 lžicka |
| húb (hríby, šampiňóny...) | 1 kg |
| hotovej zásmažky (jíšky) | 1 hrst |
| bravčovej masti (môže byť aj olej) | 2 lžíce |
Postup přípravy
| 1 | Z mäsa narežeme rezne, vyklepeme ich, posolíme, okoreníme mletým čiernym korením a potrieme horčicou. Nakrájame si nadrobno cibuľu a slaninku. |
|---|---|
| 2 | Do nádoby Combivaru dáme bravčovú masť, nastavíme si program FRY na 20 minút a 130°C. Mäso prudko opečieme z obidvoch strán a vyberieme ho na tanier.. |
| 3 | Vo výpeku opečieme slaninku, pridáme cibuľu a neskôr huby (ja som mala mrazené dubáky), osolíme, chvíľu povaríme. |
| 4 | Vložíme mäso, nastavíme si tlakové varenie CHEF na 20 minút. Potom mäso opäť vyberieme a šťavu zahustíme zásmažkou. Mäso vrátime do hrnca a podávame s ryžou, knedľou alebo zemiakmi.. |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.